fredag den 26. oktober 2012

A GOOD DAY TO DIE HARDER Trailer

Hvis der er noget jeg er vild med fra Hollywood så er det altså et stk John McClane som altid kommer i kambolage med diverse terrorister. Glemmer aldrig da han myrdede en helikopter med en politibil i Die Hard 4.0, det var i en klasse for sig selv og nu kommer der en nr. 5 i Die Hard kavalkaden. Filmen hedder "A GOOD DAY TO DIE HARDER". Trailer nr. 2 ser super super super fantastisk ud og derfor skal den da deles med dem som tilfældigt kommer forbi herinde.

YIPPIE KI-YAY MOTHER Russia:Den skal helt sikkert ses i biografen og jeg ved allerede nu at det kommer til at ske uanset hvad.

Go Bruce, you are soo COOOL :-)


Medic out

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Mange tak. :) Havde egentlig glædet mig til at sove længe i dag, men så kunne jeg selvfølgelig ikke sove. Typisk. Godt at fredagen er en blid start på weekenden, hvor jeg kan tage tilbage til værelset nogle timer senere. :P

Jeg er faktisk også selv ret glad for mine billeder so far. Både dem fra Hogsmeade og Hogwarts, men især også dem fra Sea World, som jeg slet ikke har fået vist endnu. :) Dem er jeg ret stolt af - Og det er ellers sjældent at jeg er det.