torsdag den 12. juli 2012

Det at rejse alene

Jeg er en af de personer som godt kan lide at rejse alene om det så er til udlandet eller i Danmark.
Jeg er også en af de personer som godt kan lide at  gå i biffen alene.
Hvorfor??
Jamen hvorfor ikke??
Hvad skulle der forhindre mig i at opleve mange af de ting som jeg gerne ville??
Jeg elsker at rejse og opleve verden. Når jeg rejser alene så behøver jeg ikke tage hensyn til andre end mig selv. Kan gøre lige hvad jeg har lyst til uanset hvad det er. Det er den fedeste oplevelse når man rejser. Savner faktisk slet ikke at have en rejse-kammerat for jeg kan sagtens holde mig selv beskæftiget og jeg keder mig aldrig når jeg er ude i verden. Hvis jeg gjorde så havde jeg ikke gjort mit arbejde godt nok hjemmefra med hvad jeg har lyst til at se og ikke se.
Nu skal det så siges at når man rejser alene så skal man selvfølgelig være påpasselig og tilpasse sig det sted hvor man er og ikke ligne en turist alt for meget

Men når alt dette her er sagt så skal det jo heller ikke lyde som om jeg ikke har lyst til at have en rejse-kammerat for det er da hyggeligt nok at have en med ud og rejse og kunne snakke oplevelser når man er kommet hjem.

Det med at gå i biffen alene er noget som jeg gør da jeg ikke har noget imod det.
Nu er det jo ikke altid at man kan finde én at gå i biffen med og da jeg altid har elsket at gå i biffen og har gjort det alene da jeg var ung og studerende så er det ikke noget der generer mig synderligt.

Det var lidt mine tanker om det.

Hvad gør du og synes du?

Medic out.

1 kommentar:

Sabrina sagde ...

Jeg har det på samme måde som dig. Det generer mig ikke.

Da jeg skulle rejse til Irland første gang, alene, var jeg dog lidt nervøs, men det var godt. Tror faktisk også det er ret sundt!