onsdag den 25. juli 2012

Det at glo på andre!

Som jeg skrev i sidste indlæg så er jeg et meget positivt menneske, MEN min grænse går altså når andre mennesker giver mig ELEVATORBLIKKET.

Jeg er indenfor de sidste 2-3 år blevet overtalt til at gå i kjole og nederdel når nu det er godt vejr. Nå ja jeg er ikke verdens mester til det med mode så jeg finder noget jeg kan lide, som regel på udsalg, og så går jeg med det.

Derfor bryder jeg mig virkelig ikke om at folk bruger elevatorblikket til at vurdere mig og min tøjstil og de lader det skinne igennem.

Var ude og handle i Netto her sent i eftermiddag og da jeg kommer hjem når jeg inden for 2,5 minutter at få elevatorblikket 2 gange. Den første gang nåede jeg ikke at sige noget, men den anden gang kunne jeg ikke dy mig (forestil dig nu mig komme gående med en meget tung indkøbstaske på mit styr på cyklen) og sagde lige så højt så alle kunne høre det

"Det ser godt ud ikke sandt??" "Det mente jeg også, tak for det"


Personen der som den sidste gav mig elevatorblikket blev meget forlegen og kiggede ned i jorden uden nogen respons.

Ja jeg ved godt at jeg måske har lidt former (har dog lige tabt mig 4,5 kg og er ret stolt af det pga motion og en større kostomlægning), men derfor behøver man sq ikke vise sin "sådanne kan du ikke se ud" som om man havde lov til at kritisere mit tøj og mig.

Vi  kan ikke alle være en størrelse nul og det er ikke det som mange mænd går efter. Hvad der er mest vigtig er at DU selv er godt tilfreds med din krop og sådanne som den ser ud. Hvis ikke du er det så kan du jo gøre noget ved det med kostomlægning og motion og måske købe noget andet tøj som sidder bedre på din krop.

Det er mit valg at se ud som jeg gør og jeg har fået af vide fra flere kanter at jeg har en lækker krop og det er jeg sq stolt af at få af vide. Plus når den ekspedient som jeg handlede med i dag i Vero Moda står og alvorligt fortæller mig "Jamen du har jo en flot timeglas figur" så bliver jeg dobbelt stolt og glad :-)

Så derfor lad være med at give et andet menneske elevatorblikket for det er dybt nedværdigende og hvis nu personen som bliver udsat for det åbner munden som mig, tjae så er det ikke personen som bliver pinlig berørt vel??

Det var de vise ord for nu.

Medic out.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

kære ingrid.
Hvor er det hele sandt og hvor er du god til at udtrykke dig.godt gået. mum

Eeyorenyk sagde ...

Jeg fatter slet ikke at folk kan få sig selv til at te sig sådan. Det er krafteddeme så uhøfligt at man skulle tro det var løgn! Og hvad rager det dog i øvrigt dig hvordan folk ser ud?! Om man så rendte rundt i en skraldesæk, ville det ikke være ok at kigge sådan på folk.

Jeg kan selv godt lide at kigge på folk jo. Men jeg gør det distræt. Og det er aldrig for at dømme andre eller stemple dem som værende et eller andet. Men jeg elsker at betragte andre mennesker, deres væremåder og måder at bevæge sig på. Og så lege videre og tænkte "hun er sikkert pædagog" eller "orv, hun har sikkert lige tabt 30 kg de sidste måneder og er superstolt over at kunne passe de bukser". Indrømmet, sommetider tænker jeg også "ja, okay, du er sgu ikke for heldig makker" ... Men hey, hvis han/hun er glad for sig selv/sit tøj/sin vægt etc. så er det jo ikke min sag. Det ville det heller ikke være hvis vedkommende ikke var glad for det. Så jeg siger aldrig noget og jeg kigger aldrig direkte. Så ville alle folk tro jeg var mærkelig. Haha. :P