mandag den 4. juni 2012

Min perfekte sports-sommer

Min perfekte sports-sommer kommer ifølge en kalender jeg har lavet på TDC på facebook til at se sådanne her ud:


Jeg må dog sige at de 14 timers Olympiske Lege ikke lige var så meget med i planen, med mindre åbnings- og afslutningsceremonien henholdsvis tager 7 timer hver. For det er det eneste jeg gider se fra OL.
Men det er da meget sjovt at se hvordan det hele er spredt ud over sommeren.
Er jo ikke den helt store sports-fanatiker, men der er alligevelle noget jeg gerne vil se når nu det på trods af alt bliver sendt direkte til mit tv.
EM er der ingen vej uden om da Danmark jo deltager i den sværeste gruppe overhovedet. Vi starter på lørdag den 9 juni med at spille mod Holland og det bliver rigtig spændende.
Tour de France bliver nok ikke hver dag for jeg er faktisk kun vild med bjerg etaperne, så der vil jeg ihvertfald sidde klistret til mit tv, så hvis vi tager de 69 timer med et grant salt så er det okaye.

En spændende sommer er i vente og det hele starter på lørdag, hvor jeg allerede har gæster til min hyggelige runde fødselsdags komsammen, selv om min fødselsdag først er søndag. Det bliver spændende at se hvor mange der gider se fodbold sammen med mig kl 1800 :-)

Medic out

2 kommentarer:

Katja sagde ...

Uh, det vil jeg da glæde mig til at høre om den 10. jun i så! :P Jeg glæder mig også rigtig meget til at se byen, især efter at interessen rigtigt blev vakt til live i oldtidskundskab som altså var noget af det hyggeligste. :P Ja, nemlig! Det er filosofiens vugge.
Lyder da om ikke andet spændende med det dér Buzzador. Det kunne være, man skulle prøve det på et tidspunkt. :)

Eeyorenyk sagde ...

Mange tak ... :) Og ja, jeg glæder mig helt sindssygt. D. 16. i denne her måned er der kun fire måneder til jeg tager af sted fra København. Det bliver SÅ stort. Og jo nærmere vi kommer, jo sværere synes jeg det bliver ikke at belaste mine omgivelser med det hele. Haha. :D