tirsdag den 5. juni 2012

Engelsk regent diamantjubilæum fejret


Jeg har lige siden jeg var i London første gang på lejrskole i 9 klasse (ja det er mange mange år siden hehe) haft det sådanne at mit andet fædreland er ENGLAND.

Derfor har jeg også siddet de sidste par dage og fulgt med i den engelske Dronning Elisabeth 2's regent diamantjubilæum på tv, da jeg ikke har haft tid og råd til at tage derover, selv om min dejlige søster bor der.

Må sige at Dronningen er blevet fejret til den store guldmedalje og hvor har det dog været en fantastisk oplevelse at sidde i Danmark og følge med i. Det er vildt som englænderne har festet og hyldet Elisabeth som deres elskede monark på trods af alt det som hun har gennemgået med skilsmisser, dødsfald og nu sygdom hos hendes elskede mand Prins Phillip (efter at have stået op i 4 timer på en båd i silende regnvejr).

Hun har min største respekt for at kunne holde sammen på sig selv og sin familie. Må hun regere mange år endnu :-)
Vil lige pointere at de viste billeder ikke er mine egne, men er lånt fra diverse hjemmesider.
(I'd like to point out that none of the shown pictures are mine, but borrowed from other websites)


Håber lidt på at koncerten fra mandag aften bliver genudsendt for jeg nåede ikke at se den første time og de 2 1/2 time jeg fik set var virkelig fantastiske (selv om Kylie ikke skulle have haft så meget syngetid, men det er jo min holdning og ingen andens).

Nu er det vist tid til at jeg går ud og får strukket mine ben og får noget tiltrængt luft.

Hav en fantastisk Grundlovsdag derude i det danske land.

Medic out

1 kommentar:

Katja sagde ...

Det var ellers noget af en ceremoni, der blev holdt! Det ser ikke ud som om, det havde været skidt at befinde sig ud til Themsen på det tidspunkt! :P Sikke en fest. ;)