lørdag den 26. maj 2012

People’s Press pakke i postkassen torsdag

People's Press har sendt mig en pakke som jeg modtog i torsdags og jeg har været spændt på at åbne den for at kigge nærmere på indholdet.
Den indeholdte den seneste nye krimi af Mari Jungstedt og hedder: Den Dobbelte Tavshed og udkommer først den 6 juni.Grunden til at jeg har fået den er at Tina fra People's Press har kontaktet Eey for at få de deltagende bloggers navne fra bog bloggertræffet for at høre om vi havde lyst til at lave en eller anden slags samarbejde forlag og bloggere imellem.
Vi blev spurgt om vi havde lyst til at læse Mari Jungstedts nye bog og deltage i et arrangement med forfatteren sidst i maj.
Selvfølgelig sagde vi ja til tilbuddet og har derfor fået bogen. Jeg er allerede gået i gang med at læse den og den er indtil videre okaye. Glæder mig også til at møde Mari Jungstedt og se og høre hvad hun er for en person.

Nå men det var lige en meget hurtig opdatering herfra, mere følger de næste par dage :-)

GOD PINSE

Medic out

1 kommentar:

Katja sagde ...

Jeg synes også det er rigtig spændende med hele det her arrangement! :) Jeg har også fået bogen og er spændt på at se, hvad det er for et arrangement der bliver stablet på benene.