tirsdag den 28. februar 2012

All sorts

I dag har jeg haft min 2 sidste ferie dag og den har jeg brugt på lidt forskellige ting. Har gået mine 4,5 km gode travetur (man skal jo holde sig i gang ellers får ryggen det ikke bedre), har ordnet lidt ting og sager hjemme og været ude og handle.

De 2 ting som jeg har lavet som skal nævnes er:

Har ringet og sagt tillykke til min dejlige mor med hendes fødselsdag, dagen startede gråt i gråt, våd og kedelig, men omkring kl 1300 så kom det fineste solskin frem og der var også blå himmel.
Tog et billede af en fin gul blomst som jeg har brugt på FB til at sige tillykke:

Synes den illustrerede den dejlige dag og godt humør
Den anden store ting jeg har lavet i dag er at bage en masse makron muffins til mine søde kollegaer i Arnold Busck Roskilde hvor jeg har sidste dag i morgen den 29 februar.
Skal hen og aflevere mit arbejdstøj og diverse andre effekter og har lovet at stille med kage i dagens anledning. Jeg ved at de får travlt i morgen da "Det Store Bogudsalg" starter og nogen af kollegaerne har været der fra siden kl kvart i kvalme når jeg kommer forbi. Så de får nok rigtig brug for de der muffins :-)Enhver der har smagt mine makron muffins elsker dem :-) Glæder mig til at forkæle mine kollegaer og de ved jeg altid vil komme tilbage og servere kage for dem når jeg har prøvet noget nyt.

Nå men det var ordene for nu.

Medic out.

3 kommentarer:

Lisa sagde ...

De ser dælme gode ud, de muffins.

Kunne du ikke tænke dig at dele opskriften med os andre kagehungrende sjæle?

Knus, Lisa / Voksenmis

Medic sagde ...

Hej Voksenmis,
Den er hermed lagt ud på min blog.
God fornøjelse med bagningen :-)
Knus
Medic

Lisa sagde ...

Tusind tak skal du ha' :)