torsdag den 12. januar 2012

Slået hjem - ny bog som jeg må læse


Jeg plejer jo ellers ikke at se Danmarks Radio Aftenshowet, men i dag nåede jeg ikke videre i min zapning da der lige pludselig kom et interessant indslag.
Henrik Enegaard Skaanderup blev fyret fra sin chef stilling og gik ifg ham selv arbejdsløs i godt og vel 15 måneder før han fik et nyt job.
De værktøjer han brugte i forbindelse med sin arbejdsløshed og jagten på et job har han skrevet en bog om og som jeg kan føle det så var det vist en ret god idé at læse den. For det kunne jo være man kunne få nogle gode ideer til sin egen forestående jobsøgning.
Så nu er bogen bestilt på biblioteket, de får den dog først den 14 januar, og så må vi se om jeg skal ud og købe den, hvis den er så god som den får stjerner for i den danske presse.

Medic out.

2 kommentarer:

Katja sagde ...

Tusind tak skal du have!
De kan sikkert godt have ret de dér kloge mennesker, for det er sikkert slet ikke så skidt igen at få lov at prøve kræfter nye steder. Selvfølgelig er det altid kedeligt at skulle tage afsked med et sted, man har været glad for at være, men jeg håber og krydser fingre for, at du kommer godt videre!

Åh ja, det med bøgerne kender jeg vist kun alt for godt selv. Jeg ved ikke hvad det er med de dér bunker, men det er som om, de aldrig skrumper. Det kunne muligvis godt have noget at gøre med det faktum, at der fyldes på med nye i takt med at de gamle bliver læst... ahem.

Alt det bedste for dig i hvert fald, og forhåbentlig kan du få bugt med noget af al læsningen imens du finder et nyt sted. :)

Eeyorenyk sagde ...

Jamen, det er simpelthen så nemt som det kan blive, faktisk! :D Du tager en potion chokoladeis og blender med lidt mælk og vupti - Milkshake.

Til sådan et lille glas som jeg viser, brugte jeg ca. 3 dl is og 2 spsk mælk. Man kan så evt. pynte med lidt flødeskum og/eller revet chokolade. :)