lørdag den 14. januar 2012

Endnu et aften projekt overstået

Min dejlige mor har for et par år siden strikket mig en rigtig dejlig og varm sweater i orange og grønne farver.
Den har faktisk fra jeg fik den været lidt for stor og nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at gøre noget ved det, nemlig at lægge den ind i siderne og oppe i halsen.

Så nu er den lige som jeg gerne vil have den:


Plus da det jo ikke er nogen hemmelighed at jeg er en kuldeskid så er det altså rart at have en dejlig varm og hjemmestrikket trøje som kan holde mig varm i de kolde måneder i min gamle kolde lejlighed. Det er på ingen tid blevet min ynglings trøje og jeg er virkelig glad for at min mor i tidernes morgen strikkede den til mig :-)

Nå men jeg tænkte lige på at I da også skulle have et fjollet billede af mig i min nye gamle trøje så vær så artig:


Medic out.

3 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Hehe, så håber jeg at du bliver glad for kortet. :D Hele foretagendet har kun eksisteret i et par måneder, så jeg tror der er stor chance for at der også snart kommer noget lidt nærmere dig. De er jo selvfølgelig startet i storbyerne, men jeg ved at deres planer er at der gerne skulle restauranter med alle vegne. :)

Anonym sagde ...

hej søde. godt gået.nu sidder blusen meget bedre. mummy

Eeyorenyk sagde ...

180 for Meyer, tror jeg nok det er. Vi nåede dårligt nok at få specialudgaven ind af døren, før den var væk igen. O_o

Jeg når nærmest ingen vegne med min serielæsning. Er gået helt i stå med den jeg er i gang, men nænner heller ikke at lægge den helt, for jeg kan faktisk godt lide den. Synes bare tiden går alt for hutigt til at nå det hele. :p