torsdag den 22. september 2011

Cachaça Rêga FulôDa jeg for mange mange år siden var i Brasilien og Rio de Janeiro der faldt jeg og min rejsekammerat over en drink der hedder:

Caipirinha.


(Billedet fundet på en.wikipedia.org)
Det er en fantastisk drink og jeg tænkte her til aften at den helt sikkert må være i stand til at kunne jage min forkøelse på afstand, som forøvrigt ikke er velkommen da jeg ikke har tid til at være syg.


Caipirinha er en meget populær drink i Brasilien og jeg ELSKER den.


Den består af Cachaça Rêga Fulô som er en sukkerrørs rom, lime (presset eller skåret i skiver), sukker og isterninger der er en smule knust.
Alt sammen røres sammen og nydes hvornår det nu end skal være :-)


For et par år siden var jeg heldig at falde over en flaske Cahaça Rêga Fulô i min lokale Skjold Burne Vin og den har stået og ventet på at jeg ville fortsætte med at lave skønne brasilianske drinks.


Den måde jeg laver min drinks på er at jeg sjusser mig frem for det gjorde den bartender der viste mig den i Rio de Janeiro og ellers kan du sagtens finde gode opskrifter på nettet af drinken.


Medic out

2 kommentarer:

bartender - peter sagde ...

Det er også en super spiritus.

Jeg ejer en virksomhed som udlejer bartender og vi har ret ofte caipirinha på menuen når vi er ude, men jeg har lige en opskrift du skal prøve.

4 cl. cachaca
frisk passionfrugt 1/2 frugt
rørsukker
3 limebåde

muddle og is op med knust is.

top den af med mangojuice.

Det er en klasse cocktail.

Medic sagde ...

Jamen det lyder som en super god opskrift du har givet mig der bartender-peter, den vil jeg prøve.
Tusind tak for tippet :-)