mandag den 26. september 2011

Afslutning og bogauktion i butikken

I dag var der officiel afslutning for vores alle sammens Katja (Eeyorenyk) som stopper i vores butik den 1 oktober for at begive sig til Valby som bogansvarlig og souschef.
Vi kommer til at savne hende rigtig meget og specielt hendes viden om bøger og hendes måde at få os til at købe bøger som vi rent faktisk ikke har råd til hehehe.


Vi startede med at spise hjemmelavet kartoffelsalat (lavet af Tenna) mums den smagte godt, hjemmelavede frikadeller, salat og hvidløgssnegle (lavet af Katja) mums det smagte også godt og sammen med chips og sodavand var den en ganske hyggelig omgang aftensmad.Katja skulle jo også begaves og hun fik brætspillet Anders And, en bageform formet som en bog og et gavekort til en kagebutik :-)
Jeg havde også købt en solsikke og lagt en chokolade på pind ved fordi jeg synes hun er som en lille solstråle.

Nå men samtidig med afslutningen for Katja så afholdte vi også den begivenhed som vi alle ser frem til og det var BOGAUKTIONEN.

Her var Katja som sædvanelig den der holdte bøgerne oppe og fik dem solgt til højest bydende, mens chefen førte regnskab for os alle sammen.
Det var alt sammen meget hyggeligt og Katja havde bagt sine vidunderlige hindbærsnitter og triplechocolate muffins og denne gang var der nok til alle :-)


Jeg fik 14 kg bøger med hjem og et brætspil der hedder Lego Champion, så jeg er rigtig meget tilfreds og jeg holdt mig endda tilbage da mit budget ikke er så stort til bøger.
Prøvede som altid at kæmpe med Mikkel om historie bøgerne, men han vandt de fleste da jeg måtte trække mig.

Min høst ser således ud:

Tak til alle Arnold nørderne for en rigtig hyggelig eftermiddag og aften og god vind til Katja, glæder mig til at besøge dig i Valby når du har fået styr på bogafdelingen :-)

Medic out.

2 kommentarer:

Katja sagde ...

Neej, jeg vidste ikke, at du arbejdede sammen med Katja! :P Eller gjorde nu i det her tilfælde. Håber, I havde en god afslutning/bogauktion, men det ser da i hvert fald sådan ud! Sikke en masse masse ting, du kom hjem med!

Medic sagde ...

Hehe Katja jeg kommer altid hjem med en masse bøger selv om jeg altid sværger at nu skal jeg passe på.

Det var rart at få lov til at sige farvel til Eeyorenyk da jeg tog på ferie sammen med familien til Edinburgh i Skotland om mandagen :-)

Men ja vi hyggede os rigtig meget og det blev som altid sent før vi blev færdige.