fredag den 25. maj 2007

Har købt ny bog i dag

Hej derude i cyperspace,

Efter mit kursus om enneagram har jeg i dag været ude og købe en bog der hedder:

BRUG DIT ENNEAGRAM - Coaching af typer og teams af Mia Vendt Striim og Balder Striim fra Schultz Forlag.

På bagsiden står der blandt andet:
Enneagrammet handler om, hvordan vi mennesker er forskellige - og hvad vi hver især kan arbejde med for at vokse som individer.
Brug dit Enneagram, Coaching af typer og teams åbner for en undersøgelse af, hvorfor nogle mennesker er stille, andre højtråbende. Nogle bekymrede, andre sorgløse. Hvorfor nogle virker arrogante, andre milde. Et dybere kendskab til forskellige persolighedstyper kan øge din forståelse og indsigt. Grundlæggende er vi alle motiverede af ni forskellige drivkræfter, som vi finder i Enneagrammets symbol. I denne bog er en grundig gennemgang af teorien krydret med en mængde eksempler fra både privatliv, hverdagsliv og arbejdsliv.

Jeg stod og bladrede i denne her bog i laaang tid og kunne bare ikke løsrive mig fra den, så spændende virker den på mig.

Glæder mig til at komme i gang med den, skal dog lige have læst: Brug din hjerne - til en forandring færdig. Det er Zøvnig der har anbefalet mig at læse dem for at blive lidt mere klogere på mig selv.

PÅ bagsiden står der følgende:
BRUG DIN HJERNE - til en forandring. ''Folk bruger længere tid på at lære, hvorledes de skal bruge deres nye trykknap-telefon end på at lære, hvordan de skal bruge deres hjerne. Man lægger ikke den store vægt på at bruge sin hjerne bevidst på andre måder end de hidtil kendte. Det forventes, at man er "sig selv" - som om man havde et alternativ. Tro mig, du hænger på den. Jeg antager, at man kunne fjerne alle dine erindringer med elektrochock for derefter at gøre dig til en anden; men de resultater, jeg har set, har ikke været særlig opmuntrende. Indtil vi opfinder noget i retning af en hjernetømningsmaskine, tror jeg, at du må finde dig i, at du hænger på dig selv. Og det er egentlig ikke så slemt, for du kan lære at bruge din hjerne på langt mere formålstjenstlige måder. Det er, hvad NLP handler om''. Richard Bandler.

Det var alt for nu, hygge :-D

1 kommentar:

Vaelte sagde ...

uha uha, du ender jo med at blive klog.