fredag den 1. december 2006

Så mødte jeg Stig Rossen i Ringsted.

Hej derude i cyperspace,

I dag har været en rigtig mærkelig dag.

For det første så har jeg pyntet op i hele lejligheden til jul og tjae det har ikke lige gået efter mit hoved, men det er ok, lidt arrig kan man jo blive når tingene driller.

For det andet så mødte jeg mit store idol i musical-genren her ved en 1620 tiden.

Stig Rossen var forbi Flensborg Bog og Idé for at signere sin bog og jeg måtte jo lige ind og sige hej og bladre lidt i hans bog.

Toby var med og havde som sædvanelig sit kamera med og han fik taget 2 billeder, et af mig og Stig , jeg stod bare der og var rød som en tomat i hovedet da Stig kom omkring bordet og tog mig om skulderen for at Toby kunne tage det billede som jeg nu vil smide på bloggen og et af Stig der lytter til mig snakke *SS*

Nøj hvor var jeg bare høj og på en eller anden måde pinlig berørt selv om jeg ikke behøver at være det, Stig Rossen er bare for cool.

Nå men efter seancen så skulle jeg lige ud og handle og da jeg kom hjem var der et eller andet firkantet i JULESOKKEN og jeg måtte og spørge Toby om jeg måtte få det nu eller om jeg skulle vente til i morgen tidlig.

Jeg fik lov og fandt den nye julecd med Stig "Når du ser et stjerneskud” og Toby havde fået signeret den til mig med ønske og en god jul :-D

Så nu er der dømt julemusik med Stig Rossen når jeg skal ud og lave mad og jeg er bare så glad, jeg tror det bliver en god og dejlig december.

Tak til Toby for at han tog billederne og købte cd'en til mig, han er min julemand og jeg elsker ham :-D

1 kommentar:

wjjmaj sagde ...

You are sooo lucky to have met Stig Rossen. I would have just died. He is new to us in the U.S. and I love him. I will have to come to Denmark to see him I guess.