fredag den 16. august 2013

Så er der ny smartphone på vej til mig :-)

Min søde veninde Linda gjorde mig i går aftes opmærksom på at Bilka reklamen indeholdte gode tilbud på mobiler og da jeg jo mangler en ny så måtte jeg her til morgen liiige kigge lidt på deres hjemmeside for at se om der var noget som fristede mig. Heldig var jeg da jeg faldt over Samsung Galaxy Pocket S5300 sort til den mest rimelige pris som jeg har set en smartphone til længe.


Jeg har besluttet mig for at jeg ikke behøver en kæmpe stor og uhandy smartphone. Så længe jeg kan kontrollere mail, facebook, købe mobilporto, tage hæderlige billeder, gå på internettet når der er brug for det og få installeret det der program som min søster vil have jeg skal installere for at kunne sende gratis sms'er til hende i London så er jeg glad. Denne smartphone er i lommeformat og så er den android baseret, hvilket begge dele er meget vigtige for mig plus jeg kan udvide dens hukommelse med hele 32 gb Micro SD SDHC kort. Det vil jeg så lige investere i næste gange der står penge på kontoen til det :-)

Men for at min nye og smarte telefon ikke skal blive skrammet alt for hurtigt så gik jeg på ebay.co.uk og fandt følgende ret flotte cover til min sorte nyerhvervelse, da jeg har den uheldige tendens til at tabe min mobil i tide og utide:


Havde ellers regnet med at jeg skulle have et cover med "CRIME SCENE DO NOT CROSS"  eller et "POLICE" eller et med "UNION JACK", men faldt totalt for dette her blå gel cover som kostede mig ca. 23 kr. med fragt fra Irland.

Så nu glæder jeg mig til mandag når posten kommer forbi med min pakke :-)
Nå ja hvis nu du undre dig over at jeg ikke køber HTC så er prisen på deres smartphones lige pludselig steget helt vildt og jeg var vist også lidt træt af mærket da den gamle jeg havde levede sit helt eget liv uanset og jeg ville have det eller ej. Nu prøver jeg Samsung og ser hvordan den arter sig :-)

Medic out.

2 kommentarer:

Sabrina sagde ...

Jeg er ret glad for samsung :) Har godt nok ikke samme model som du får, men Galaxy S2, og den er jeg ret glad for indtil videre :)
Håber du bliver glad for din telefon

Eeyorenyk sagde ...

Jeg synes heller ikke at de er sådan head-over-heals fantastiske de der macarons, og totalt storslåede. Men skal da helt klart smage nogle af deres andre kager, hvis jeg kommer tilbage igen. :)