lørdag den 10. august 2013

Jeg er tilbage, wuuuhuuu

Min skønne lillebror har i et par timer i dag hjulpet mig med at få monsteret til at virke, han måtte tage min gamle harddisk med hjem for at se om han kunne redde noget fra den. Jeg krydser fingre og sender positive tanker ud i universet så jeg ikke har mistet alle mine billeder og resten der var vigtigt. Er rigtig glad for at jeg har en picasa konto hvor jeg har lagt rigtig mange og vigtige billeder op. Ellers ville det nok have været endnu mere frustrerende at være mig. En af mine venner har lånt mig en bærbar så jeg kan kommunikere med verden og den med mig. Hip hurra for venner i nødens stund :-)
Nu skal jeg bare have fundet et godt tilbud på en billig HTC mobil så jeg kan kommer med på moden igen, for jeg kører stadig old school med min gamle Nokia. Den er okaye selv om den er ved at falde fra hinanden og bliver holdt sammen af gaffa tape og ja det må gerne grines for det gør alle andre når de ser den :-D

Efter en lang dag med computer snak og middag hos vennerne "tante" Irene og "onkel" Jens så er det vist tid for mig at gå til ro :-)

Medic out

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Vi krydser fingre for det gamle monsters fortsatte eksistens. ;)