onsdag den 26. december 2012

Julegaver

I år har vi to juleaftner i familien da noget af familien hvert andet år fejre den andetsteds. Så i år har jeg fejret julen sammen med min mor, far og en af mine bedste venner kaldet Bech. Jeg måtte vride armen om på Bech fordi han skulle sidde alene juleaften og det gør man bare ikke min min familie. Så jeg inviterede ham til Lolland uden mulighed for at sige nej hehe.
Vi havde en super super hyggelig dag lige fra vi ankom kl 1130 til Bech kørte hjem kl 2330, der blev snakket og spist god mad og jeg fortryder ikke et sekund at invitere en god ven med til familiens jul. Det er bare noget vi GØR i vores familie og det fik Bech også af vide da vi sent på aftenen skypede med min dejlige søster fra London. Så'n er bare og det kan ikke diskuteres. Og vi fik da også overrasket vores gæst med et par gaver og det blev han meget glad og rørt over, så rørt at han nu er i gang med at udtænke en straf til mig og en veninde som gav ham noget han ikke havde i sit køkken, nemlig olie hehehehe.

Nå men julegaverne indtil videre ser sådanne her ud:

Blå skind taske med Union Jack med 3 rum, 1 rum foran og to rum bagved
Jussi Adler-Olsen: Marco Effekten
Bear Grylls: Mod sved tårer
1 elefant i porcelæn, 1 sort elefant malet med indiske motiver og 1 refleks elefant (den er rigtig fed)
Et bog ur i forskellige farver
1 pk Guylian chokolade

Jeg er rigtig glad for min gaver og der er ingen af dem som skal byttes. Herligt for mig og herligt for dem som har givet mig dem.

Nu glæder jeg mig til den 29 hvor jeg afholder julebytte hvor mine brødre kommer og vi skal hygge, spise god mad og have gaver :-)

Håber alle har haft en rigtig dejlig jul :-)

Medic out

1 kommentar:

Eeyorenyk sagde ...

Ja, jeg er da SLET ikke misundelig på dét ur. Suuuuuuk. <3