tirsdag den 12. juni 2012

Der gik rødvin i tirsdag aften

Jeg har været på kursus i dag og pga min dumme skade i lænden så har jeg næsten stået op hele dagen.
Heldigvis har vi hæve sænkeborde så det har faktisk været en okaye dag, selv om jeg ikke kunne lave noget i ca 3 timer i formiddags pga en defekt computer hmf og it-support kunne ikke lige finde fejlen og mente at det ville tage meeeget lang tid før jeg kunne få min maskine igen. Så jeg måtte tage en anden maskine og lave mit arbejde på den, ikke særlig tilfredsstillende.
Nå men min lænd fik det ikke bedre og da jeg kom hjem måtte jeg ligge i næsten en time på mit stuegulv for at få lidt ro i ryggen.
Meldte afbud til et møde som jeg skulle have været til her til aften og lavede nem aftensmad (læs ringriderpølser fra Netto stegt på min grillpande og kold kartoffelsalat også fra Netto).

Efter maden mente jeg at det var tid til et glas af min ynglings rødvin (også fra Netto):2 glas senere og jeg kan næsten se hvor det bærer hen...
Men nu vil jeg gå ud og hente de skønne jordbær som jeg købte i Irma og være både usund og sund på sammen tid :-)Mmm det er en hyggelig aften også selv om jeg har ondt, rødvin hjælper næsten på alt også min lænd hehehe.

Medic out.

1 kommentar:

Sabrina sagde ...

Uh det er allerede på mandag?
Rigtig god tur :) Husk at nyde det ;)
Jeg ville så gerne afsted igen