fredag den 26. august 2011

Nem og lækker aftensmad

Jeg har kogebøger, rigtig mange kogebøger og nogen gange så tager jeg en frem eller to eller tre og bladre lidt i dem for at få lidt inspiration.
For laaang tid siden faldt jeg over denne her nemme og lækre opskrift og synes da at mine venner herude på nettet også skal havde mulighed for at prøve den.

Så her kommer Pasta Amatriciana:

4 pers.

400 g pasta eller spaghetti
150 g bacon i tynde skiver el bacon i tern
1 fed hvidløg
1/2 tsk sambal oelek
1 dåse hakkede tomater
salt, peber
50 g frisk groftrevet parmesan el pecorino eller hvilken som helst ost med smag der kan rives

Kog pastaen al dente i letsaltet vand som anvist på emballagen.
Steg baconskiverne/bacon ternene og læg dem til side.
Steg knust hvidløg, chili og tomat på panden og kog 3-4 min. på svag varme.
Bræk baconskiverne i mindre stykker/kom dem eller bacon ternene i saucen og lad den simre i et par minutter.
Bland med pasta, smag til med salt og peber og drys godt med parmesan.
Server straks.



Opskriften er taget fra "Den dovne kok" af Gitte Heidi Rasmussen og Inge Skovdal  Gyldendal  2009

Medic out

2 kommentarer:

Daniel "Zøvnig" Kold sagde ...

Muums hvor lækkert. En god pastaret går man aldrig helt fejl af :)

Eeyorenyk sagde ...

Hej Ingrid. Det var virkelig fantastisk - Helt klart alle pengene værd, når jeg trods alt ikke går til frisøren oftere end dét jeg gør. :)

Ja, nu må vi jo se om du kan kende mig. Haha. :p