Mere om mig

Medic 2021

Jeg hedder Ingrid og bor et sted på Bornholm sammen med min kæreste ham den dejlige. Jeg flyttede til øen i november 2013 og elsker at opleve den i alle dens nuancer.

Min blog startede i 2006. Medic er et kaldenavn som jeg har taget med mig fra den gang jeg spillede hardball og var førstehjælperen når nogen kom til skade.

Jeg skriver om alt mellem himmel og jord. Jeg er altid ærlig i det jeg skriver for sådan har jeg det bedst med at være. Det her er min legeplads :-)

Jeg er uddannet boghandler og lidt af en bognørd, som læser alt hvad jeg kan komme i nærheden af og du ser mig næsten aldrig uden en bog i hånden.

Jeg er vild med krimier, helt pjattet. Mit motto er: at vi skal have død, blod og vold for så er det en god krimi. Kan godt lide at prøve nye forfattere fra resten af verden. Dog ikke Sverige og Norge, da jeg ikke har det bedste forhold til dem.

Læser en lille smule skønlitteratur når det tager mig eller virker interessant. 

Spirituelle bøger har altid været en del af mit læse repertoire. Det at blive klogere på mig selv og de ting som jeg interessere mig for i den verden gør mig glad helt ind i sjælen.

Fantasy er virkelig blevet en meget større del af  min verden end jeg har regnet med hvilket giver nogle interessante læseoplevelser.

Så er der de historiske bøger om virkelige begivenheder. Dem har jeg altid været vild med at læse for at forstå hvorfor verden har udviklet sig som den har og hvad vi kan lære af det den dag i dag. Her kan jeg også adde min store interesse for arkæologi, den er jeg en kende besat af og altid har været det.

Ej at forglemme min passion for koge- og bagebøger som giver mig inspiration til spændende mad og bagværk jeg kan servere for alle dem jeg kender. Man må ikke gå ned på den slags bøger på sin bogvæg.

Jeg anmelder ikke for forlag generelt, det har jeg gjort en gang for mange år siden, men jeg løb sur i det og måtte smide håndklædet i ringen p.g.a. personlige omstændigheder. Nu anmelder jeg de bøger jeg selv har købt, lånt på biblioteket eller som en venlig forfatter har givet mig. Om de er gamle eller nye er ligegyldigt for mig. For måske sidder der nogen derude og gerne vil vide om bogen er god eller ej.

Alle anmeldelser er mine egne ord og meninger og ingen andens.

Elsker at opleve Danmark og resten af verden også selv om det kun er via bøger. Det er fedt at købe rejsebøger/guidebøger og fordybe mig i dem så jeg ved hvad jeg vil se den dag rejsen går til det pågældende land.

Tag nu f.eks. Bornholm der på alle måder har stjålet mit hjerte da øen har alt hvad hjertet begærer af smuk natur, klipper og hav.

Ellers er jeg et meget kreativt menneske som strikker, laver paper crafts, synger og danser, går lange ture, hygger og meget andet. Er nysgerrig af natur og er en glad og smilende pige.

Du skal være velkommen til at kommenterer på mine indlæg. Hvis du vil i kontakt med mig så skal du skrive til denne her mail: medicdk72@gmail.com

Med læselystne hilsner

Medic aka

Ingrid