Mere om migJeg hedder Ingrid og bor et sted på Bornholm sammen med min kæreste ham den dejlige. Jeg flyttede til øen i november 2013 og elsker at opleve den i alle dens nuancer.

Min blog startede i 2006. Medic er et kaldenavn som jeg har taget med mig fra den gang jeg spillede hardball og var førstehjælperen når nogen kom til skade. Jeg skriver om alt mellem himmel og jord. Jeg er altid ærlig i det jeg skriver for sådan har jeg det bedst med at være. Det her er min legeplads :-)

Jeg er uddannet boghandler og lidt af en bognørd, som læser alt hvad jeg kan komme i nærheden af og du ser mig næsten aldrig uden en bog i hånden.

Jeg er vild med krimier, helt pjattet. Mit motto er at vi skal have død, blod og vold for så er det en god krimi. Kan godt lide at prøve nye forfattere fra resten af verden end Sverige og Norge, da jeg ikke har det bedste forhold til dem.

Læser en lille smule skønlitteratur når det tager mig eller virker interessant. Fantasy har virkelig sneget sig mere og mere ind i min verden end jeg har regnet med hvilket giver nogle interessante læseoplevelser.

Så er der de historiske bøger om virkelige begivenheder. Dem har jeg altid været vild med at læse for at forstå hvorfor verden har udviklet sig som den har og hvad vi kan lære af det den dag i dag.

Biografier og rejseberetninger har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Bare det at sætte sig ned og læse om hvad en kendt m/k har bedrevet og hvordan plus det at læse om andres eventyr og oplevelser ude i den store verden fascinerer mig.

Ej at forglemme min passion for kogebøger og bagebøger som giver mig inspiration til spændende mad jeg kan servere for alle dem jeg kender.

Elsker at opleve Danmark og resten af verden. Jeg er nysgerrig og hvis jeg ser noget som virker interessant så skal det straks udforskes. Det er fedt at købe rejsebøger/guidebøger og fordybe mig i dem så jeg kan få mest ud af hvor jeg nu end rejser hen.

Tag nu f.eks. Bornholm der på alle måder har stjålet mit hjerte da øen har alt hvad hjertet begærer af smuk natur, klipper og hav.

Ellers er jeg et meget kreativt menneske som strikker, laver paper crafts, tager billeder, synger og danser, bager brød og kager mm. Er nysgerrig af natur og er en glad og smilende pige.

Alle anmeldelser er mine egne ord og meninger og ingen andens.

Du skal være velkommen til at kommenterer på mine indlæg. Hvis du vil i kontakt med mig så skal du skrive til denne her mail: hedwig_dk@hotmail.com

Med læselystne hilsner

Medic aka

Ingrid