torsdag den 14. august 2014

Anmeldelse af Blodstier

Bagsiden fortæller:
Alice har taget hul på et helt nyt kapitel af sit liv. Langsomt er hun ved at lære sin nye krop med alle dens fantastiske evner at kende, men der er også en konstant kamp for at holde dens lyster og behov under kontrol.

Sammen med Milo og resten af vampyrklanen forsøger hun at etablere en hverdag, men der er opbrud og kaos på mange fronter. Peter er stadig væk, og i Minneapolis hører de mærkelige og skræmmende rygter om ham. Mae har sit at slås med, og der er ikke megen hjælp at hente fra hverken Ezra eller resten af klanen, og endelig er Alices Veninde, Jane ude på et seriøst skråplan, der trækker Alice og Milo tilbage til det liv, som de troede, de havde ladt bag sig.

Det hele bliver kun mere kompliceret af, at nogen uden hæmninger og med alt for mange lig på samvittigheden har et regnskab, der skal gøres op.Anmeldelse:
Nøj hvor bliver der skændtes i denne her bog. Ezra og Mae har seriøst store problemer da Mae vil tage en beslutning om at kurere sit oldebarn for en livstruende sygdom ved at gøre hende til vampyr også selv om det kan komme til at påvirke hele klanen negativt. Plus hun risikere at måtte forlade familien da Ezra overhovedet ikke vil være med til det.

Alice er jeg stadig ikke imponeret over. Hun kan bare ikke få styr på sit nye liv som vampyr. Hun bruger hele bogen på at få styr på sin lyst til blod, men det lykkedes ikke uanset hvad hun gør udover at sove og spise plus skabe splid mellem Jack og Peter. Nå ja så tager hun på en mission for at redde bedsteveninden Jane der er havnet i så alvorlige problemer at hun faktisk er ved at dø af dem.

Peter ender i Finland på en selvmordsmission som Ezra og Alice må prøve at stoppe. Det gør dog at vampyrklanen Lysanterne får smag for familien og indleder deres egen jagt på deres blod.

Jack bliver stillet i et par dilemmaer som gør han bare gerne vil flytte ud af huset sammen med Alice øjeblikkeligt. Selvfølgelig har Alice endnu en gang noget med det at gøre. Hun kan bare ikke styre sig når Peter er i nærheden selv om deres forbindelse egentlig burde være brudt.

Det eneste jeg egentlig godt kunne lide var slutningen hvor Lysanterne har opsporet familien i Minneapolis og bruger Jane til at lokke dem ud af huset for at slå dem ihjel. Der blev kæmpet til sidste bloddråbe. Mae gør det hun ikke skulle og får tre dage til at forlade huset for at drage til Australien.

Bogen er et anmeldereksemplar fra Forlaget Carlsen. Forfatteren er Amanda Hocking og bogen kan købes hos landets boghandlere til ca. 369,95 kr. 2/5 stjerner.

Ingen kommentarer: